23.jpg

Villa Biagio


Beschrijving

Villa Biagio is een elegante Toscaanse villa in een prachtig landschap ten zuiden van Florence. Het heeft een grote panoramische tuin met privé zwembad en solarium. De centrale villa heeft vijf slaapkamers en vijf badkamers. In de eigen tuin staat een tweede gebouw ter beschikking van de gasten, een cottage met twee extra slaapkamers. In totaal meten de villa en de cottage 350 m2. De tuin heeft talloze schaduwplekken om te ontspannen en een grote pergola met een eettafel. Dit is een uitstekende plek om te lunchen of te dineren met uitzicht over de vallei van Montepulciano. De villa bevindt zich tussen de steden Cortona en Montepulciano.

  • 16 personen

  • 7 slaapkamers

  • 6 badkamers met douche/bad/wc

  • Oppervlakte 350 m2

  • Privé zwembad & tuin

  • Géén airconditioning

  • Begane grond & 1e verdieping

  • Dependance met 2 van 7 slaapkamers

 

Achtergrond

Villa Biagio is een elegante Toscaanse villa in een prachtig landschap ten zuiden van Florence. Het heeft een grote panoramische tuin met privé zwembad en solarium.

De tuin heeft talloze schaduwplekken om te ontspannen en een grote pergola met een eettafel. Dit is een uitstekende plek om te lunchen of te dineren met uitzicht over de vallei van Montepulciano. De villa bevindt zich tussen de steden Cortona en Montepulciano, en in de directe nabijheid tussen de gehuchten Chianacce en Valiano. Deze gehuchten hebben een supermarkt en een restaurant. De villa ligt in de Valdichiana, het zuidoosten van Toscane. In specifiek dit stukje Toscane bevinden zich enkele beroemde wijnboeren. Bij interesse organiseren de eigenaren een proeverij.

De begane grond van de centrale villa heeft een ruime, elegante woonkamer met aparte keuken en eetkamer. De vijf slaapkamers bevinden zich allen op de eerste verdieping. Alle ramen zijn uitgerust met horren. De cottage ligt op slechts een paar meter van de villa. Het is geschikt voor vier personen en heeft twee slaapkamers, een woonkamer, een keuken en een badkamer. Het huisje, ondanks dat het zich in de eigen tuin bevindt, is volledig onafhankelijk en daarom handig voor personen die binnen een groep extra privacy nodig hebben.

De tuin van de villa heeft een wijds en onbelemmerd uitzicht op de vallei van de Valdichiana, tot aan de stad Montepulciano. Het privézwembad is een hoogtepunt, evenals de grote gazebo met een eettafel. Er zijn diverse schaduwplekken in de tuin. Bij het zwembad is een klein vertrek/kamer met douche beschikbaar. Het zwembad heeft een solarium met ligbedden en parasols, 's avonds is het sfeervol verlicht.