Toscane

 

La Corte d’Elsa

Het landgoed la Corte d’Elsa ligt grofweg tussen Florence en San Gimignano. Het landhuis, gerestaureerd in 2005, is ingedeeld in vier appartementen, allen voorzien van een terras of pergola.

 

Capitignano

Podere Capitignano is een rustgevende bestemming met zwembad en tennisbaan. De huizen liggen verspreid over het landgoed en bieden veel ruimte en privacy.

 

Via della Stella

Het agriturismo Via della Stella is een fantastisch mooi en verzorgd landgoed in het zuiden van Toscane. Eigenaresse Chiara beheert het complex sinds jaren en het is een zeer gewaardeerde uitvalsbasis.

 

Il Lebbio

Il Lebbio ligt precies tussen Pisa, Siena en Florence. Het is een kindvriendelijk landgoed met tien ruime woningen met eigen terras en zwembad met kindergedeelte.

 

Rosselmini

Rosselmini is een historisch agriturismo met zwembad tussen Pisa, Lucca en de kust. In logistiek opzicht een ideale uitvalsbasis voor de cultureel actieve reiziger.

 

Poggio Martino

Poggio Martino is een panoramisch gelegen landhuis met zwembad tussen Cortona en Montepulciano. Deze regio leent zich uitstekend voor uitstapjes met kinderen.

 

Terra di Cortona

Het landgoed Terra di Cortona ligt op een strategische positie tussen het prachtige Toscaanse dorp Cortona en het meer van Trasimeno. Het landhuis herbergt vijf frisse appartementen.

 

Fattoria Terrarossa

Fattoria Terrarossa is een wijnboerderij tussen Cortona en Montepulciano. Het uitzicht over de eigen wijnranken is indrukwekkend. De boerderij, gekenmerkt door twee robuuste en statige torens, herbergt 9 appartementen.

 

Agriturismo le Scope

Agriturismo le Scope ligt ten noorden van Lucca in de Garfagnana. Dit is een prachtige plek met veel ruimte en omheind zwembad, er zijn slecht twee (vrijstaande) huizen in totaal.

 

Casale Giuncarelli

Casale Giuncarelli ligt in Fiesole, letterlijk op de eerste heuvel boven Florence, met uitzicht op de stad. Het country house heeft vijf woningen in totaal met bovengemiddeld comfort.

 

Borgo da Vinci (5 units) - Vitolini

Borgo da Vinci (5 units) - Vitolini

Agriturismo S.Angelo (11 units) - Brolio

Agriturismo S.Angelo (11 units) - Brolio

Agri Buoninsegna (6 units) - Rapolano Terme

Agri Buoninsegna (6 units) - Rapolano Terme