Via della Stella - Marcel de Haan

Het was weer heerlijk in Italië, heerlijk eten, prachtige omgeving, lekker weertje etc. Het verblijf was ook prima, eigenlijk precies zoals verwacht. Prachtige tuin welke zeer goed wordt onderhouden, mooi zwembad, prima ligbedden.

Ook zeer positief zijn de avonden die georganiseerd worden, met z’n allen genieten van streekgerechten. De keuken van ons appartement was zoals al aangegeven door jou zeer klein te noemen, aangezien we bijna iedere avond buiten de deur eten is dat geen probleem geweest voor ons (prijs per nacht van dit appartement kan mijnsinziens niet veel hoger zijn dan hetgeen wij hebben betaald). Afstanden naar een dorpje, stad of supermarkt is wel echt op autoafstand – ook dat zijn we wel gewend.

Kortom, je hebt ons weer perfect geholpen aan een paar mooie dagen in Italië!