Poggio Martino - Hans Soowijl

We zijn inmiddels weer een week thuis en ik ben zelf ook weer een week aan het werk, het normale leven is dus weer gestart. Terugkijkend op ons verblijf bij Poggio Martino kn ik niet anders dan zeggen dat we het uitstekend naar ons zin hebben gehad. De locatie is top en bezoekjes naar Cortona, Arezzo, Siena, Montepulciano zijn prima te doen en zelf ben ik een ochtendje naar Taverne d'Arbia geweest (prachtig landschap).

De appartementen waren prima in orde, mooie ruime slaapkamers zoals ik van de agriturismo's gewend ben die we via Smook gehuurd hebben. Het landgoed was bijzonder schoon en de schoonmaak van de appartementen gebeurd schoon en grondig van wat ik heb gezien. Er was een prima zwembad waar het heerlijk vertoeven was en de kinderen konden er geen genoeg van krijgen (ook weer mooi schoon trouwens).

Zoals bekend hebben onze Duitse onderburen even last gehad van onze Douche maar een kit randje is blijkbaar afdoende geweest om dat op te lossen. We hebben daar niet de echt de kans voor gekregen om er last van te krijgen aangezien je zelf al heel snel actie ondernam en een tweede appartement beschikbaar hebt gesteld. Die kwam later goed van pas toen de koelkast van het boven appartement problemen gaf. Ook dat was overigens snel verholpen door Francesca.

Het is een mooie week geweest met een heel diverse nationaliteiten en dat maakte het ook wel leuk. Wederom bedankt voor het goede advies en super leuk dat we jou hebben ontmoet. Op naar de volgende vakantie lijkt me.