Agriturismo Miralduolo - Familie de Kam

Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf bij agriturismo Miralduolo.

Het appartement was kraaknet en heel ruim. Alles was aanwezig zelfs een aankomstpakket inclusief lekkere zelfgemaakte cake. Alinda is een héél lieve vrouw die altijd klaarstaat voor haar gasten. Wij hebben onmiddellijk bij aankomst uitleg gekregen over de omgeving. De pizza avond op dinsdag is niet alleen lekker maar ook leuk om de andere gasten beter te leren kennen.

Onze kinderen hebben genoten van het zwembad en de polyvalente ruimte (tafeltennis) . Het domein is de ideale uitvalsbasis om Umbrië ter ontdekken. EEN ABSOLUTE AANRADER . Het is voor ons de derde keer dat we reserveren via S.M.O.O.K ( Amalfikust, Rome en Umbrië) en het is altijd tip top in orde.

Koen, Linke, Robbe en Senne