Casale Giuncarelli - Uitze

We zijn inderdaad weer thuis na een zeer geslaagde vakantie.

De accommodatie was prima, heel netjes en schoon en met prima bedden; ook zijn we zeer hartelijk door Daniëlle ontvangen. Het was tamelijk fris in het appartement, maar door het gebruik van de open haard (waarvoor wij zonder kosten van hun houtvoorraad gebruik mochten maken en bovendien een inzetstuk kregen waarmee extra warmte in de woonkamer werd geblazen) was het toch heel geriefelijk.

Het plaatsje Fiesole was een prima plek met een oud Romeins theater, kerkje, restaurantjes en winkels, maar vooral de busverbinding met Florence viel bij ons in de smaak: we hebben twee dagen van de bus gebruik gemaakt om een dagje in Florence door te brengen. Verder konden we met de auto heel goed naar andere plaatsen reizen, zoals Lucca, San Gimignano, Siena en Pisa.

Kortom: we zijn heel tevreden over de accommodatie en de verhuurder.