Casale Giuncarelli - Erika Steller

Ons verblijf in Casa Cipresso was goed. Het appartement is schoon, gezellig en voorzien van alle gemakken. Het was boven wel erg warm en de ventilator maakte ietsjes te veel lawaai om hem aan te laten staan s nachts maar dat zijn persoonlijke dingen. Daniella is vriendelijk en behulpzaam.

We zijn op haar aanraden naar Castello di Gabbiano geweest voor een wijntour en proeverij. Dat was een schot in de roos. Ons groepje was klein, gezellig en degene die ons rondleidde nam alle tijd voor ons. Het was er rustig. We hebben veel geleerd! We vonden het landschap rond Cortona en Cortona geweldig. Het was er rustig en minder toeristisch. Je moet wel even rijden maar we combineerde dit met een bezoekje aan Siena. Rond rijden in een klein autootje is een aanrader :-) Je kunt overal parkeren, keren en tussendoor rijden haha.

Wij vonden de pizzaria op de route naar Fiesole in San Domenico geweldig! Ze maken er heel lekkere pizzas. In Pisa kun je bij Gelateria De Coltelli het allerlekkerste ijsje kopen voor weinig geld. Zoals ricottaijs met stukjes vijg. Verder..dit was onze eerste kennismaking met Toscane en die is o.a. dankzij jullie ( ook Daniella s) goede zorgen een succes geworden.