Casa Michetti - Ronald Ockhuysen

Het verblijf is ons goed bevallen! Manuela was op de afgesproken tijd aanwezig en heeft ons een duidelijke rondleiding en goede tips gegeven.

Het appartement is groot genoeg en was van alles voorzien, het terras was geweldig, vooral vanwege het uitzicht! Misschien wel een idee om bijvoorbeeld een hangmat of iets dergelijks op het terras te plaatsen..? De ligbedden waren redelijk.

Manuela heeft ons ook een parkeergarage aangeraden waar we eventueel korting konden krijgen, maar omdat we overdag weggingen met de auto hebben we deze aan de straat geparkeerd. Het was soms even zoeken maar uiteindelijk elke keer gelukt. Het verplaatsen met de auto in de stad is een hele ervaring, wij vonden het leuk maar wellicht voor andere gasten niet echt aan te raden.

Wij hebben in ieder geval 4 mooie dagen gehad! Hartelijk dank en vriendelijke groet!

C.J. LendersMichetti, Napoli, Napels, Terras