Casa Michetti - Paul en Anne Grimmon

We hebben een heel fijne vakantie gehad. Napels zit nog een beetje in ons lijf. We hebben zelfs heel even getwijfeld om gewoon te blijven. De stad zit vol contrasten; druk, vuil, hectisch, charmant, authentiek, prachtige musea, supervriendelijke mensen enz... een echte aanrader voor iedereen die wat moeite wil doen om een iets minder gepolijst Italië te leren kennen.

Het appartementje voldeed helemaal aan de verwachtingen. Het uitzicht over de baai is prachtig (Vesuvius, de binnen- en buitenvarende ferries en cruiseschepen aan de Molo Beverello, Sorrento en Capri), rustige ligging, in de buurt van winkels (supermercato en de Via Scarlatti) en de drie funicolare-lijnen naar het centrum van de stad. Jullie beschrijving op de website klopt helemaal. Ook jullie service en het contact met Manuela was prima!

Wij willen een lijst maken met tips ivm een bezoek aan Napels en sturen die je later door samen met foto's. Wij hebben in elk geval genoten!