Casa Michetti - Margrit Steinweg

De reis heen, zowel als terug is voorspoedig verlopen.

Jouw info over de taxikosten kwam ons goed van pas en we hebben uiterst vriendelijke taxichauffeurs gehad, kan Amsterdam wat van leren! Ze hanteerden een vaste prijs! 25 euro. De Napolitanen vielen ons ook niet tegen. Ik had al uit de recensies begrepen dat ze erg vriendelijk en behulpzaam zijn en dat klopt helemaal!

Manuela heeft ons, in het Engels, geïnformeerd over de mogelijkheden van het openbare vervoer en de verschillende buurten van Napels. Ze vertrouwde ons waarschijnlijk op ons grijze haar, want we hoefden geen borg te betalen.

Het appartement is klein maar fijn (bij mooi weer natuurlijk en dat hadden we gelukkig). Genoeg handdoeken, zelfs een lekkere badjas. En alles aanwezig, zoals toiletpapier en zeep e.d. zodat je niet gelijk naar de supermarkt hoeft te rennen. Het terras is formidabel! Dat uitzicht! We zeiden al tegen elkaar: deze accommodatie heeft één nadeel, het terras is zo aanlokkelijk, dat je moet oppassen er niet te blijven hangen. Een parasol bij de ligbedden was handig geweest. Er stond wel een voet, maar de parasol ontbrak.

We hebben 4 dagen door Napoli gedoold en ons uitstekend geamuseerd. Bijna alles met de funicolare gedaan. Niet druk en dicht bij het appartement. De kwaliteit van dit appartement is, dat je erg rustig woont en dan met de drie funicolares in no time in drukke centra bent. We hebben voornamelijk in leuke kleine osterie gegeten. Goedkoop en over het algemeen heel smakelijk.

Kortom, we hebben een heerlijke tijd gehad.