Casa Michetti - Jos & Ria Veldhuis

Wij hebben een geweldige week gehad. De ligging van de casa is een prima uitvalsbasis om de stad en omgeving te verkennen. Alles wat je nodig hebt is om de hoek, de funiculares, metro, restaurants, winkels enz.

De stad is een georganiseerde prachtige chaos met wat ons betreft alleen vriendelijke mensen. Alle hectiek is echter verdwenen als je het hek van de casa achter je dicht trekt. De geluiden van de stad zijn verdwenen, behalve wanneer de voetbalclub Napoli een doelpunt maakt, dan loeit iedereen mee en als de club dan ook nog wint, lijkt het wel of ze kampioen zijn geworden.

Nennella was inderdaad een mooie voorstelling en ook nog lekker eten. Verder hebben wij 2 x gegeten bij trattoria Donna Teresa, Via Kerbaker. Geen luxe, maar wat ons betreft een aanrader. De ontvangst door Manuela was allervriendelijkst en jouw info/hulp ook dik in orde.

We gaan zeker terug naar Napels. Wij hebben al aardig wat Italiaanse steden gezien, maar Napels is tot nu toe het best bevallen.

C.J. LendersMichetti, Napels, Napoli