Casa Michetti - Ilonca Diepeveen

Helaas is de vakantie alweer voorbij.

We zijn weer thuis gekomen en hebben ook voor de terug weg een taxi genomen. We vonden de reis met de metro en daarna de Alibus, nadat we het allemaal goed beken hadden toch geen goed idee. De plaats waar je op de Alibus moet wachten zag er niet zo erg veilig uit en de weg met de metro met een keer overstappen vonden we achteraf ook niet aantrekkelijk.

De accommodatie was geweldig, vooral natuurlijk het terras met het werkelijk prachtige uitzicht. We werden vriendelijk ontvangen. Het was natuurlijk vervelend dat de afstandsbediening van de airco er niet was, maar dat is netjes tijdelijk opgelost door de monteur, en we hebben al snel een vervangende afstandsbediening gekregen. Het appartement was goed, we hebben niets gemist. De supermarkt vlakbij is ook heel prettig.

Napels is een mooie stad waar genoeg te zien is. We hebben alle wijken bezocht, ook de Vesuvius en Pompeï. Met de metro is alles heel goed bereikbaar. De stad is wel vies en verwaarloosd, overal vuil en graffiti. Heel jammer, maar het lijkt wel of het de mensen daar niets kan schelen. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad. We hebben je interesse, en steeds weer snelle reacties vanaf onze boeking tot het einde als heel prettig ervaren.

Over een paar jaar willen we ook weer terug naar Rome. Daar hebben we 11 dagen in een hotel gezeten maar een appartement is ons veel beter bevallen. We zullen tegen die tijd weer contact met je opnemen.