Casa Michetti - Greet Mans

Wij vonden het appartement fantastisch. Wij konden maar niet begrijpen dat het terras helemaal voor onszelf was. Nu wij hebben genoten en willen beslist een keer daar terug. Mijn man had een congres in Villa Rainieri daar gingen wij elke ochtend heen. Dat gedeelte van de stad vonden wij erg vervuild. Tevens zijn daar enkele congresgangers beroofd. Dus dat was minder. Wat ons ook opviel is dat bijna niemand een woord over de grens sprak en daar ook geen moeite voor deed. Verder vonden wij de Napolitanen erg aardig en behulpzaam, als wij de weg vroegen brachten zij ons er helemaal heen. Wij vinden Napels, vergeleken met andere steden waar wij geweest zijn in Italie, authentieker, echt Italiaans. Verder vonden wij de mogelijkheid om naar de nabijgelegen eilanden te gaan ook heel prettig. Wij zijn dan naar Capri geweest wat wij erg mooi vonden. Dank je wel voor de bemiddeling en wie weet tot gauw weer.