Casa Michetti - Anoniem

We zijn alweer druk aan het werk en het mailen schoot er een beetje bij in. We hebben het erg mooi gehad in Napels. Mooie stad en prachtig appartement. Het appartement ligt echt op een top-locatie, vlak bij supermarkt, openbaar vervoer, centrum van Vomero. Alles is op loopafstand. Aangezien we beide geen italiaans spreken (ik een beetje basis) was het af en toe even uitzoeken hoe we ergens makkelijk konden komen maar het viel ons op dat de Napolitanen uitermate vriendelijk en behulpzaam zijn. Ook wanneer ze zelf (bijna) geen engels spreken doen ze nog erg hun best om ons de weg te wijzen of te helpen.

De eigenaresse van het appartement is ook erg aardig en spreekt best een goed woordje engels. We hadden van verschillende kanten verhalen gehoord over criminaliteit e.d. maar wij hebben daar niets van gemerkt en hebben ons ook nooit ergens onveilig gevoeld. Maar ja, je gaat als toerist natuurlijk ook niet midden in de nacht naar een achterbuurt of zo, dat moet je in Leeuwarden ook niet doen. Natuurlijk hadden we nog meer van de stad willen zien. Zelfs tien dagen zijn nog niet voldoende gebleken. Een goede reden om nog een keer terug te komen naar Napels.

Kortom Chris, dit was een erg goede ervaring met SMOOK en we zullen niet nalaten om reclame voor je te maken en wellicht willen we ook nog eens een appartement in Rome huren.