Agriturismo Cerqueto - Laurence Van den Kinschot

Wij zijn net terug en hebben inderdaad een fantastische vakantie gehad.

De streek is gewoon weg fantastisch en het huisje was ook super. Zeer vriendelijke ontvangst (zowel door het Engelssprekende meisje en de Italiaanse man die vrij veel aanwezig waren). Hun naam ontsnapt me even. Er was voor de rest bijna niemand daar, dus de grote tuin en het grote zwembad leken heel de tijd privé bezit :-)

Huisje was zeer proper, we hoefden ook geen waarborg te betalen en er was enorme flexibiliteit voor vertrek- en aankomsturen. Ook kregen we in het begin een groentemand met ter plekke geteelde biogroenten wat ook een leuke attentie was. Minpuntje; het kinderbedje had als matras enkele kussens, gelukkig hadden we zelf een matrasje bij. Op basis van de omschrijving op je site gingen wij ervan uit dat er een aparte slaapkamer was, maar dat was niet het geval. Uitgezonderd de badkamer was alles in dezelfde ruimte.

Voor de rest zeker een aanrader en voor ons zeker een optie om terug te komen.