Agriturismo Cerqueto - Anoniem

Het verblijf bij Cerqueto is ons prima bevallen.

Bij aankomst hebben we, na het verlaten van de snelweg, contact gezocht met de dochter van Guiseppe. Toen we bij Cerqueto aankwamen was zij inmiddels aanwezig en heeft ons een en ander van de agriturismo laten zien en erover verteld. De accommodatie Farro was zeer goed, ruime schone kamers en prima uitrusting. Door het beperkt aantal appartementen was het heerlijk rustig op het park en was telkens voldoende ruimte aan het zwembad en in de omringende tuin. De gastheer, Guiseppe, was ook heel vriendelijk en we hebben een aantal keer (gebruik makend van handen en voeten) met hem gesproken. Meermaals hebben we een aantal van zijn (bio) producten ontvangen, hetgeen prima smaakte.

Vanuit Cerqueto hebben we verschillende uitstapjes gemaakt (Rome, Orvieto, Sienna, Viterbo) hetgeen allemaal prima te doen is. Rome hebben we (mede op het advies van jou en Guiseppe) met de trein vanuit Orvieto bezocht. Behalve dat het station van Orvieto moeilijk te vinden was, is dit prima gegaan. Misschien is het een idee om in de informatiemap in het appartement iets meer informatie op te nemen over bezienswaardige steden in de omgeving en bijvoorbeeld hoe je Rome kunt bereiken per auto (waar parkeren in Rome en hoe dan verder) of per trein.

Bij Guiseppe hebben we al aangegeven eventueel iets van een tafeltennis tafel en/of een basketbalnet neer te zetten voor de wat oudere jongeren. De uitrusting nu is meer gericht op kleine kinderen (speeltuin). Al met al een prima ervaring in Cerqueto en met name door de rustige ligging en beperkte aantal appartement zeker een adres om terug te keren.

Na Cerqueto zijn we doorgereisd naar een ander adres in Italië, vandaar dat deze reactie wat later is.