Podere Capitignano - Wim Noortman

Op aanraden van Chris Leenders van SMOOK de Fattoria geboekt op het domein om daar met onze kinderen en kleinkinderen te genieten van de Mugello. Al direct bij aankomst waren we geheel “genomen” door de omgeving, het huis en de rest van het domein. Maria leidde ons rond en we voelden ons direct thuis.

La Fattoria is een mooi groot huis met 4 aparte slaapkamers met elk een badkamer met douche en toilet. Op de begane vloer een grote woonkamer en een enorme keuken met alles er op en aan. Buiten een mooi groot terras met zonnescherm en een grote prive tuin. Geweldig!

Onze kinderen wonen in verschillende landen en zijn met hun kinderen afwisselend geweest; de luchthaven van Firenze is op 40 minuten rijden ( binnendoor). Iedereen was direct akkoord, hier moeten we volgend jaar weer naar toe voor onze jaarlijkse familie reünie en dus weer direct geboekt voor twee weken in de zomer van 2017. Het huis en het domein zijn zo geweldig dat we weinig anders gedaan hebben dan zwemmen, tennissen, spelletjes spelen met de kleinkinderen en luieren in de zon.

Lynn en Michael ( de eigenaren) zijn geweldig mensen, heel vriendelijk en betrokken met hun gasten. Op een zondagavond met Lynn en Michael en veel lokale mensen een klassiek concertje in de nabije kapel ( die door Lynn en Michael is gerestaureerd) en een diner al fresco bijgewoond. Fantastische ervaring. We hebben vrijwel alle dagen gewoon thuis gegeten; de keuken is super en door de grote Amerikaanse koelkast ben je van alle gemakken voorzien.

Wij komen al jaren in Italië en altijd huizen gehuurd, La Fattoria is gewoon het beste dat we tot nu toe gehuurd hebben en we komen graag volgend jaar terug met alle kinderen en kleinkinderen.