Podere Capitignano - Suzanne van Oostrum

Ik wil je in elk geval nog laten weten dat onze vakantie in Italië heerlijk was. Een fantastische eerste week. Het huis is geweldig, bijzondere indeling maar verder niets op aan te merken.

De eigenaren waren zeer sympathiek en behulpzaam. Ze hadden familie uit Amerika over die ook heel aardig waren op de momenten dat we die aan het zwembad troffen. Het enige minpuntje vond ik dat de kinderen niet zonder begeleiding in het zwembad mochten (onder de 12 jaar niet zonder begeleiding) en dat het tevens op het heetste moment van de dag niet toegankelijk was ivm hun eigen privacy (tussen 13.00-15.00). Vanuit hun oogpunt heel begrijpelijk en voor een week niet onoverkomelijk maar als je daar langer zou zitten zou ik dat toch bezwaarlijk vinden.

Op cultureel gebied zijn we niet veel verder gekomen dan Florence dat helemaal top was. Prachtige stad! Willen we zeker nog eens naar terug. De overige grote plaatsen lagen gezien het weer net iets te ver weg om te berijden met de hitte. Die bekijken we volgende x vanaf een andere, iets meer centraal gelegen plek.

We hebben in elk geval ontzettend genoten! Nog een tip voor toekomstige mensen met kinderen is het nabijgelegen meer Bilancino waar de kinderen heerlijk kunnen zwemmen en waar nu ook een steiger lag en een een waterglijbaan voor wat vertier. Waterschoenen zijn in dat geval wel een aanrader.

Je was wederom een grote hulp bij onze zoektocht. Veel dank en we hebben je al van harte aanbevolen aan vrienden. Volgende keer als Italië weer op het programma staat, dan weten we je te vinden!