Podere Capitignano - Frank Spoel

We hebben een super fijne week gehad. Wat een prachtig landgoed, prachtige omgeving, mooi groot huis en heerlijk zwembad. Het was, zelfs voor Toscaanse begrippen, erg heet dus airco was lekker geweest maar dat is dan ook het enige 'minpuntje' dat we kunnen bedenken.

De ontvangst verliep wat rommelig omdat Lynn en Maria er niet waren. Na een paar minuten kwam de vader van de schoondochter, die daar logeerde, ons helpen met het zoeken naar het juiste huis. Gelukkig zo gevonden en toen kon het genieten beginnen. Lynn en haar man hebben we na een paar dagen ontmoet; wat een aardige mensen. Een kleine introductie was wel prettig geweest. Zo wisten wij niet dat er tennisspullen aanwezig waren, dat hoorden we na een paar dagen van andere Nederlanders die daar ook verbleven. In het huis lag wel een lijst met daarop de 'regels' en restaurantjes in de buurt. Er was wifi beschikbaar bij het zwembad en de library (al wisten we eerst ook weer niet waar die zich bevond).

Eén middag zijn vrienden van ons langs geweest met hun drie kleine kinderen. Zij waren erg onder de indruk van de locatie. Lynn kwam nog even langs om te vertellen dat hun kinderen gerust in de zandbak mochten spelen.

Het huis was heerlijk schoon, er lagen voldoende handdoeken voor iedereen klaar, er was een uitgebreide keukenuitrusting, er lag zelfs toiletpapier voor de hele week bij alle drie te toiletten. Allemaal zaken die wij als erg aangenaam hebben ervaren.

Vanuit Borgo San Lorenze hebben wij Florence, Lucca, Pisa en het strand bij Pisa bezocht. Niet heel dichtbij, maar goed te doen (1,5 uur rijden).

Bijgaand tref je een paar foto's aan. Wij hebben genoten en zullen deze locatie ook zeker aanbevelen aan anderen.