Podere Capitignano - Fam. Mareels

Wij hebben een fantastische vakantie gehad in Toscane op het domein Capitignano.

Prachtig weer, afwisselend met af en toe een welkom, verfrissend buitje. Het domein is een ideale uitvalsbasis voor bezoeken aan Siena, Pisa, Lucca, de westkust en natuurlijk Firenze. Wat ons verblijf betreft in La Capanna, mogen we stellen dat alles er netjes bij lag bij aankomst. Korte introductie door de eigenares Lynn...en onze vakantie kon starten.

Het uitzonderlijke landschap rondom ons huisje, gaf een rustgevend gevoel zoals je dat niet vaak meer tegenkomt. Ver weg van alle drukte, is dit echt 'the place to be' als je het drukke alledaagse leven wil loslaten. De afwezigheid van een televisie vonden wij geen enkel probleem. De internetverbinding, nuttig om lokaal wat informatie op te snorren, is echter traag, dit zou beter kunnen. De leuke tip, van de eigenaar, om ons toe te laten een bezoekje te brengen aan het plaatselijke kerkje van San Cresci, weten wij zeker ook te waarderen.

We zouden zeggen, als afsluiter: "wie Toscane in de toekomst nog wil bezoeken en op zoek is naar een leuk verblijf, één adres: Capitignano!"