Podere Capitignano - Bea Plukker

De week erop zijn wij de gast geweest In Borgo San Lorenzo, La Casetta te San Cresci. In verband met een geplande verbouwing is dit huisje omgeboekt naar het HUIS Fienile. Tijdens ons verblijf zijn we nog wel even gaan kijken bij het huisje; dit zag er erg leuk uit!

In het huis Fienile hebben wij het ook erg naar onze zin gehad; we hebben gebruik gemaakt van de benedenverdieping. Met het omboeken waren wij wel blij; er stond een grote hijskraan bij het oorspronkelijk geboekte huisje en ook is men in de loop van de week begonnen met sloopwerkzaamheden.

De route naar het landgoed heeft nog wel wat hoofdbrekens gekost. Wij konden de weg SP41 niet direct vinden en zijn uiteindelijk in Vicchio beland. Gelukkig heeft onze TomTom (na ingeven San Cresci) ons naar het landgoed gebracht. Misschien dat de routebeschrijving nog wat aangepast moet worden. Na een wat lastige kronkelweg omhoog, afgesloten met een stuk niet verharde weg (met wel erg veel diepe kuilen....) hebben wij het landgoed bereikt. Daar zijn we gastvrij ontvangen door Maria. Een redelijk engels sprekend meisje heeft ons naar het huis (goed onderhouden en erg schoon) gebracht en een en ander uitgelegd.

Alles was aanwezig, alle bedden waren opgemaakt, overal handdoeken aanwezig. Ook hier weer ligstoelen en een prima zwembad (elke dag schoongemaakt) met een prachtig uitzicht over de heuvels. In de loop van de week hebben we Lynn gesproken, een enthousiaste eigenaar die zelfs een rondleiding gegeven heeft in haar eigen huis. Een schitterend huis, prachtige omgeving, vriendelijke mensen.

Voor wat betreft onze eerste ervaringen met SMOOK, deze zijn PRIMA! We zijn enorm te spreken over de financiële afwikkeling, de communicatie, snelle reacties, meedenken en de keuze voor kwalitatief goede huisjes. We zullen in de toekomst zeker van je diensten gebruik maken.