Podere Capitignano - Anoniem

Gisteravond laat terug gekomen van 2 heerlijke weken Italie. (Eerst 3 dagen Como en na Borgo San Lorenzo zijn we nog een week in de buurt van Lucca verbleven.)

Rond 15:00 kwamen we aan op het landgoed. Maria konden we niet vinden, maar dat gaf niet.. We genoten al enorm van het prachtige uitzicht en de omgeving. Een medegast wees ons het huis van de eigenaren Lynn en Michaël Aeschliman. Door hen werden we uiterst vriendelijk ontvangen en meneer Aeschliman begeleide ons naar het huisje waar hij honderd uit vertelde over must sees in de omgeving.

De accommodatie was perfect. 2 Fijne terrasjes, voor en achter waar altijd wel een plek zon en schaduw is. Verder voorzien van alles wat wij nodig hadden. En schoon!

Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar rust, met uitvalswegen naar verschillende mooie steden/stadjes. Wij zijn er vooral heerlijk tot rust gekomen en hebben op een bezoek aan Florence na weinig ondernomen. Bedankt voor je bemiddeling en wellicht tot een volgende keer :)