Podere Casato - Astrid de Vries

Ik kan alleen maar zeggen dat we het fantastisch hebben gehad.

Het huisje was geheel naar onze verwachting en voldeed zeker aan onze eisen. Alles wat wij nodig hadden was aanwezig en niet geheel onbelangrijk het was superschoon. Een enorm pluspunt vonden wij de ruimte van het huisje en de buitenruimte. Een groot terras met een formidabel uitzicht waar je onder de pergola met wijnranken een mooie schaduwplek had wat ook wel nodig was met de hitte. Zoals je ziet op de foto hebben we genoten van prachtige zonsondergangen vanaf het terras.

Maar het allerleukste vonden wij het contact met cristina en haar dochter, wat een enorme lieve en gastvrije mensen. Zonder opdringerig te zijn kwam ze af en toe een praatje maken en bij aankomst kregen we een heerlijke fles wijn en de tweede week had ze zelfs een typische toscaanse ovenschotel voor ons gemaakt. Het zwembad werd om de 2 dagen geheel schoongemaakt en ook het terras werd geveegd en verzorgd en dat alles al heel vroeg in de ochtend zodat we er geen last van hadden. Ook kregen we tips van mooie plaatsjes in de omgeving en waar je op de tram kon stappen naar Florence. En er is genoeg te doen en te zien in de omgeving.

Misschien een tip: wij hadden van huis een ventilator meegenomen,een koffieapparaat en een strijkijzer maar dit bleek niet nodig want dat was allemaal aanwezig.Dit heb ik niet kunnen lezen toen wij het huisje boekte. Wij zijn zeer tevreden en zitten er nu al aan te denken om volgend jaar nog een keer terug te gaan en dan het appartement te boeken want dat zag er ook heel goed uit.

Wij willen je hartelijk danken voor de service en de snelle reactie als ik wat vragen voor je had. Ik ga smook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.