La Corte d'Elsa - Sander van Kesteren

Smook als reisorganisatie:

- De meest prettige organisatie waar ik tot op heden een vakantie heb geboekt. Snelle reacties, flexibel, transparante website en communicatie met uitstekende foto's. Complimenten en we overwegen zeker om volgend jaar weer via jouw te gaan boeken.

Corte d'Elsa als locatie:

- Dit is een heerlijke plek! Hele vriendelijke ontvangst en hulpvaardige familie. Het huis was geweldig, alles erop en er aan en van goede kwaliteit. Goede pannen, goed bestek etc. Dat zie je niet vaak. De tuin was ook heerlijk voor de kids en terras met tuinmeubels was top voor lekkere avonden met wijn en toscaanse lekkernijen.

Daarnaast was t zwembad heerlijk en wat een heerlijk uitzicht zeg! Bedjes waren fijn, parasols voldoende etc. Helemaal super.

De pizza-avond is een hele leuke ervaring geweest. We hadden gezellige mede gasten, waardoor wij met de andere "ouders" aan een tafel zaten en de kids lekker samen speelden. Helemaal prima.

Tips en opmerkingen:

- douche is echt wat klein 😉 Maar dat vinden meer mensen volgens mij.

- matras op t "hemelbed" was echt te hard... Nieuw matras is aan te bevelen.

- Wellicht goed om op je site aan te geven:

Certaldo Alto is een super leuk plaatsje om te bezoeken, op 10km afstand. Markt op zaterdag in Castelfiorentino is erg leuk om te bezoeken. Op 3 min lopen van de locatie zit een super leuk lokaal restaurantje ( https://www.facebook.com/chioscoairenai/) voor een heerlijke lunch, wat ijsjes en een gezellige avond met een top uitzicht. Op vrijdag wel eens live-muziek.

Kortom, heerlijke vakantie en top service door de locatie als via Smook. Ga zo door en je zult t nog heel druk gaan krijgen 😉