La Corte d'Elsa - Mieke van Loo

Onze vakantie in een woord samengevat? FANTASTISCH!!

Na toch wel even zoeken kwamen we 30 mei aan bij La Corte d'Elsa (appartementnr. 5). Wat ons als eerste opviel: twee ligstoelen in "onze tuin". Dank voor het regelen! Eerlijk gezegd bleek het op deze locatie niet echt nodig. De kunststof kuipstoeltjes zitten prima, desondanks hebben we er wel van genoten. Het huis is zeer ruim, zeker voor twee personen, lekker koel en het ontbreekt werkelijk aan niets! En dan het uitzicht......! Vanaf ons terras al super mooi, en bij het zwembad en de receptie/restaurant nog mooier!

De pizzaparty bleek ook een groot succes. Onze verwachtingen waren niet heel hoog gespannen - pizza is niet ons meest favoriete gerecht-, maar we kregen de ene verrassing na de andere. Het was heerlijk, inclusief alle drankjes. Echt een aanrader voor iedereen die hier vakantie viert, zeker omdat het niet zo aantrekkelijk is 's avonds nog een restaurantje te bezoeken en dan weer terug te moeten rijden via de stijle bochtige weg. Van de andere maaltijden die hier gekookt worden hebben we helaas niet kunnen genieten omdat de keuken gesloten was gezien het beperkte aantal gasten.

Tot slot zouden we onze waardering nog willen uitspreken voor de gastvrije, hechte,gezellige familie die deze locatie runt en voor wie werkelijk niets te veel is.

Chris, jouw bijdrage aan dit succes was groot. Dank voor het meedenken, je suggesties en het steeds weer snelle en plezierige contact. Wanneer mogelijk boeken we een volgende vakantie zeker weer via jou en we zullen SMOOK noemen aan iedereen die in een regio waar jij locaties aanbiedt een vakantieverblijf zoekt.