La Corte d'Elsa - Karen Houtman

Wij hebben een heeeeerlijke vakantie gehad.

De plek Corte d’Elsa was/is prachtig! Alles aanwezig, goede keuken, heerlijk en we hebben genoten! Ook de pizza-avonden waren ronduit TOP!

De enige opmerking die wij hebben/ verbeterpunt zijn de volgende 2:

- de routebeschrijving naar het appartement toe. TomTom heeft ons via de kortste route gestuurd, welke over onverharde weg ging en steil omhoog… Dit trok de auto niet heel erg goed… Later begrepen we dat we ook via de ‘normale’ weg hadden kunnen komen. Misschien een tip om dit te geven in de huisbeschrijving of wanneer mensen geboekt hebben, in de info welke je dan toe stuurt.

- de douches waren erg klein. Boven wel netjes een cabine, maar beneden een gordijn met als resultaat dat de badkamer iedere dag echt blank stond :). De douche zelf was wel heel erg lekker trouwens.

Maar nogmaals, we hebben een heerlijke vakantie gehad en het contact met jou en de service die je biedt hebben wel ook als uitstekend en zeer prettig ervaren.

Volgend jaar willen we weer naar Italië en willen wederom gebruik maken van je diensten. Deze keer zal onze oudste niet meer mee gaan, dus dan reizen we met 5 personen. Mocht je nog een mooie locatie hebben die je ons kunt aanbevelen, dan hoor ik dat graag!