La Corte d'Elsa - Familie Prins

Wij hebben genoten van ons verblijf op Corte d'Elsa. Prachtige locatie, zwembad, mooi uitzicht. Appartement Corte 4 is prachtig met eigen zitje en lekker ruim, we waren met 4 personen.

Bij aankomst op de afgesproken tijd werden we opgevangen door Ilaria, die een rondleiding gaf door het huis en aangaf dat we haar konden bellen als we vragen hadden. Service is uitstekend, iedereen is heel vriendelijk. Op een gegeven moment viel de stroom uit, de zekering bleek eruit te liggen, dit werd via grootmoeder zeer snel opgelost, na een week werd gevraagd of we schone lakens en handdoeken wilden.

De omgeving is prachtig, echter de wandelmogelijkheden waren beperkt, soms kom je privéwegen tegen waar je niet in mag. De steden en stadjes in Toscane liggen binnen handbereik en zijn prachtig. Florence en Siena hebben we met de trein gedaan, parkeren in Castelfiorentino bij het station kost 0,50 euro/uur en je komt vlakbij de historische centra uit.