La Corte d'Elsa - Ellen Hoogenboom

We hebben een heerlijke vakantie gehad!!

De tweede week in Corte d'Elsa was ook geweldig. Het uitzicht was adembenemend. Het zwembad was superfijn met ook hier een prachtig uitzicht over het Toscaanse landschap. Het huis was ook hier schoon, goed uitgerust en comfortabel, hier was een airco zeker nodig en we hebben er dankbaar gebruik van gemaakt.

Ook hier was de gastvrijheid enorm, de gezellige pizza avond, waarbij wij de enige gasten waren, was prima verzorgd. Heel leuk dat we een kijkje mochten nemen in de keuken om te zien hoe een pizza oven werkt. De pizza's waren heerlijk en het toetje ging helemaal op, we hebben genoten. Het is leuk om te zien hoe de hele familie mee helpt. Ilaria was altijd bereikbaar via de app, haar tante was vaak aanwezig, sprak slecht Engels, maar we kwamen er altijd uit. Zelfs de naast wonende opa en oma waren een en al vriendelijkheid. We wenden zelfs al aan de haan die al vroeg voor geluid zorgde....

Het enige aandachtspunt wat we hier kunnen noemen is de kwaliteit van het bed....Ook jouw adviezen en organisatie hebben we als zeer prettig ervaren. Het meedenken en je persoonlijke aandacht zijn echt pluspunten die je bij andere reisorganisaties nog wel eens mist. Mochten we in de toekomst nog eens naar Italië gaan dan komen we zeker bij je terug. Namens de hele familie, bedankt!!!!