La Corte d'Elsa - Benny Timmermans

Onze vakantie is heel goed meegevallen. De accommodatie was helemaal zoals beschreven en was ook helemaal in orde.

Bovendien waren de uitbaters enorm vriendelijk en behulpzaam. De week ervoor waren wij in Umbrië en zijn daar vertrokken met mijn wagen die een kapotte batterij had. Bij aankomst in La Corte d’Elza waren de uitbaters enorm in de weer om ons verder te helpen. Zo is Ilaria met mij naar de Brico gereden voor een nieuwe batterij en heeft haar vader mij verder geholpen met het vervangen van de batterij. Zonder enige kost of tegenzin, echt heel fijne mensen! De pizza party was ook heel tof, met lekkere limoncello als aflsuiter.

Enige kleine opmerking ivm de opkuis, ik weet niet of het ergens vermeld stond dat de opkuis 50 euro kost. Dat is natuuurlijk geen probleem, maar ik herinner me niet of het vermeld was.

Bedankt voor de hulp en je diensten.