La Corte d'Elsa - Anoniem

We hebben een geweldige vakantie gehad!

Alles wat op je site wordt beloofd was zo. Eigenlijk was het nog beter! Een geweldige manier om het lokale Toscaanse leven te ervaren. De accommodatie was prachtig, ruim, sfeervol, brandschoon en compleet. De bedden sliepen prima. Een minpuntje: de douches. Die waren echt te klein en de douchestraal ontzettend hard (zeker voor kinderlijfjes). Maar verder niets meer dan lof.

Tuin is idd perfect onderhouden. Klein paradijs!

Personeel is heel vriendelijk, behulpzaam en toegankelijk. De georganiseerde pizza party was echt een geweldige ervaring

In de week dat wij er waren is er 2 gebouwen verderop net een geweldig eettentje geopend op nr 34. De naam is iets met La Corrina. Eerlijk echt Toscaans eten, betaalbaar, prachtig uitzicht en een enthousiaste jongeman die dit is gestart met liefde voor kwaliteit. Je kan er terecht voor ontbijt, lunch of hapje. En dus heel dichtbij. Dit zou je zeker aan andere bezoekers kunnen aanbevelen. Bijgevoegde foto is een impressie.

Bezoek aan de lokale markt in Castelfiorentino op zaterdag is ook een bezoekje waard. Er is een gedeelte met alleen kleding kraampjes en een plein vol voedingskraampjes. Waren ongeveer de enige buitenlanders. Heerlijk! En waar de grootste rijen met locals stonden hebben wij ons eten gekocht. En wij snapten waarom de rij groot was.....heerlijk eten 😊.

Kortom, wij hebben een super vakantie gehad! Boeken via jouw hebben we als zeer positief ervaren. Eerlijk, enthousiast, vooral persoonlijk en je reageert snel bij vragen. Gaan we weer naar Italië boeken we zeker weer via jou. En ik zal je ook zeker aanbevelen. Dank voor de goede service. 👍🏻