Casa Vietri - Sjoerd en Karen Broekhuizen

Over het algemeen niets dan lof over het huis en de locatie! Zowel het huis als de tuin ademen een fijne gezellige sfeer uit, het uitzicht is prachtig, overweldigend en qua accomodatie was alles aanwezig, en zelfs nog wat meer (lees: een mooie cd collectie & een interessante boekenkast & het vaste assortiment katten dat ons elke dag begroette).

Zowel het contact met Michele, de contactpersoon door wie we werden ontvangen, als met jou hebben we als prettig ervaren (met dank voor de tip wat betreft de taxichauffeurs).

Als we een verbeterpunt mogen noemen, dan is dit de afwezigheid van een airco of ventilator, volgens ons door losse staande airco in de slaapkamer makkelijk op te lossen. Hopelijk heb je iets aan onze feedback. Het verblijf in Casa Vietri, het uitzicht en de straatjes eromheen zullen we in ieder geval niet snel vergeten.

Bedankt voor je service en misschien tot een volgende keer!