Casa Vietri - Karin Loman

Wij hebben het erg goed gehad in Napels in Casa Vietri. We waren heel gelukkig met de tuin en het uitzicht. Geweldig. De regeling bij aankomst en het contact met jou vonden we heel prettig.

Je vraagt naar tips. We hebben d'r even over moeten denken en dat zegt genoeg. Het was boven alles een heerlijk vakantieadres. We hebben wat zitten stoeien met al de lichtknoppen binnen en buiten. Het is wellicht handig als dat bij aankomst iets meer wordt uitgelegd. Zeker omdat een aantal knoppen buiten ook van de elektrische sloten zijn en dat ging bij ons een keer niet helemaal goed. Wij vinden het erg charmant dat het huis voelt als echt thuis vanwege de inrichting, persoonlijke spullen en volledige inhoud van de keuken. Het is wel fijn als er bij aankomst even wordt gemeld hoe dat zit met de levensmiddelen die in de koelkast en zo staan. Wat mag je wel gebruiken, zout en peper en zo bijvoorbeeld, en wat niet, stukken vlees en kaas en dergelijke bijvoorbeeld.

Wij hebben 'm niet gemist hoor maar hadden wel het idee dat er ook een tv zou zijn. Hebben wij dat op de site niet goed gezien of hebben we niet goed gezocht? Als laatste zou het een idee kunnen zijn om informatie neer te leggen over de winkeltjes in de buurt. Waar kan je heen om dichtbij effe snel wat boodschapjes te doen. Het was echt heerlijk hoor. Dit is ter perfectionering.

We bevelen het huisje aan iedereen die naar Napels wil gaan aan, als je maar goed ter been bent dan. Onze conditie is er op vooruit gegaan.