Casa Vietri - Dragan Buljevac

Het was fantastisch. Huis was uitstekend. Wij hebben genoten van het feit dat huis volledig voor ons was. Huis was zeer prettig. De buurtbewoners wisten al dag 2 wie we waren en het was erg vriendelijk.

Zwemmen deden wij ook, in Pozzuoli, op Lido (op advies van enkele carabinieri die wij tegenkwamen toen wij in verkeerschaos van Napoli tevergeefs onze weg naar Posilippo zochten; hun advies was: ga niet naar Posilippo, kost te veel daar en bovendien Pozzuoli is veel leuker, en ze hadden gelijk) Overige bezoeken in de stad en omgeving deden wij met OV.

Michele was een ware verrassing: Ik keek naar zijn boeken en cd-verzameling en het was ongelofelijk: het leek alsof wij in onze eigen huis zijn, maar dan weer anders. Wij delen best veel van smaak en esthetiek en ik denk ook politiek als hij: boeken, muziek, links denken, fotografie, mooie dingen verzamelen, sigaren , noem maar wat. Dat was soms gek. Het leek soms dat wij in een huis van een goede vriend waren en dat hebben wij ook gezegd.

En ik heb uiteraard jouw boek gelezen. Mooie korte schetsen, to the point, leuk werk (al ben ik zelf helemaal geen voetbaalfanaat). Dus, het was een hele mooie vakantie. Dank je wel.