Casa Vietri - Doris Koot

Napels heeft als stad ons hart gestolen. Het huis van Michele was in één woord super. Je hebt niets te veel gezged. Een schitterend uitzicht vanuit de serrekamer over Napels en wat een super tuin. Een knus huis en erg gastvrij.

We hebben schitterend weer gehad, veel gelopen en ontzettend veel vriendelijke mensen ontmoet. Wel
geschrokken van de luchtverontreiniging die je al ziet wanneer je op Napels komt aanvliegen. Alles met het openbaar vervoer gedaan, je hebt geen auto nodig. Een paar keer heerlijk buiten de deur gegeten, maar ook in het huis met het prachtige uitzicht s'avonds. Veel trappen op en af gelopen, maar we hadden het systeem van de div. Funicolare snel door.

Jammer dat zo veel mensen Napels zien als een criminele stad, je merkt dit ook aan de hoeveelheid toeristen die van de cruiseschepen alleen Pompei bezoeken en verder Napels niet in komen. Napels verdient meer als stad.