Tenuta Adragna - Willem

Onze korte vakantie op Sicilie is zeer goed bevallen.

Casa la Stalla was een prima onderkomen voor zo'n korte trip. Prijs/kwaliteitverhouding is helemaal goed. Het enige minpuntje is het geluid van de weg vlakbij, maar dat was alleszins overkomelijk. We zijn goed en vriendelijk ontvangen en het meegeleverde ontbijt was voor ons een aangename verrassing.

Je advies om al meteen bij aankomst een auto te huren was niet overbodig. Dankzij die auto konden we achtereenvolgens een dag Palermo, een dag Agrigento en een dag Erice in combinatie met een kustwandeling in het natuurpark bij Scopella ondernemen. Veel strand hebben we dus niet gezien, maar de zon was ook niet echt aanwezig. Misschien is het een tip om bij de routebeschrijving ook een route vanaf vliegveld Birgi op te nemen. Het vliegveld ligt vlakbij Trapani en de vluchtverbinding Eindhoven - Trapani van Ryanair is een heel gunstige, zowel qua prijs als qua vertrektijden. Wij hadden onze eigen TomTom bij ons, dus kwamen er gemakkelijk uit.

Bedankt voor al je service en misschien tot een volgende gelegenheid, als we weer een keer via SMOOK een huis in Italie nodig hebben.