Tenuta Adragna - Fam. Relouw

Bij de familie Andragna was het super!

Prachtige locatie met mooie tuin met diverse zitjes. Ontvangst met en fles water en een fles wijn. Een goed ontbijt, wat best benoemd mag worden. De ene dag puddingbroodjes/ -croissantjes , de andere dag chocoladecake bij het ontbijt. Het ontbrak aan niets; koffie,thee, melk, roomyoghurt van het huis, sap, ham, kaas, 5 soorten jam, honing, vers fruit, broodjes, stokbrood. Goed fornuis met oven. Na 4 dagen verschonen van beddengoed en handdoeken. Erg netjes en schoon.

Complimenten voor Marco die de zaak goed onder controle heeft. Alle ramen horren voor de raam, wat ook wel nodig is. Het barst er van de muggen. Advies om antimuggen spray en iets tegen de muggenbulten mee te nemen is niet overbodig. Auto is een must, de weg is te druk en te gevaarlijk om te lopen. We hoefden geen borg te betalen. Wel jammer dat er geen echt zwembad is, dat zou het helemaal compleet maken (er is wel een bassin, maar daar zit geen trap in en er is moeilijk uit te komen, dus niet voor iedereen geschikt en gevaarlijk voor kleine kinderen). Plek voor een zwembad is er genoeg, daar zouden ze in kunnen investeren.

We hebben genoten!