Terra di Cortona - Mark Antonissen

We hebben een super vakantie gehad en de Casa Rubino was prachtig. Het kleine terrasje boven aan de inkomdeur was een ideale troef om 's morgens gezellig te ontbijten.

Op de dagen dat er veel zon was en ook de andere gasten aanwezig waren, hadden we wel een beetje gebrek aan parasols of mogelijkheden om schaduw te maken aan het zwembad, maar dit is gelukkig niet te vaak voorgevallen. Roberto was steeds in de weer om het domein tiptop in orde te houden. Hij was heel vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft zelfs wat foto's genomen toen ik aan het BBQ'en was, deze ging hij gebruiken als infofolder voor aan de receptie. De ligging was ook perfect voor ons. We konden makkelijk de stadjes zoals Montepulciano en Cortona bezoeken, maar even goed zijn we naar Arezzo, Perugia en Assisi geweest.

Als tip voor op de website: Er is een speelzaal aanwezig met mogelijkheid tot tafeltennis (dus ideaal om in de koelte et spelen), indien we dit geweten hadden, brachten we onze palletjes mee. (deze die aanwezig waren, verkeerden in niet al te beste staat).

Kortom, het was weer een prima vakantie en we willen je dan ook bedanken voor je hulp en tips bij de boeking. Mijn broer was 2 weken ervoor in Italië en ik had hem aangeraden om via jou te boeken. Naar ik van hem heb vernomen, was hij ook zeer tevreden en hebben ze ook een hele leuke vakantie gehad dankzij SMOOK.