Agriturismo Sant Elia - Petra van Haarlem

Het verblijf bij Cristina was prima. Ze heeft ons heel goed geholpen met al onze vragen mbt uit eten, boodschappen, uitstapjes, etc. Onze jongste kreeg oorontsteking, ook daarbij heeft ze goed geholpen. Daarna was ze zeer geïnteresseerd in het verloop en de medicatie. Wat een aardige vrouw.

De omgeving was prachtig, het onderkomen was zoals je al schreef basic. Wat wij misten was een lekkere zitbank (gelukkig had Christina een paar extra kussens voor op de buitenbank) en wat keukenspullen zoals bv een broodrooster (voor al dat oude stokbrood) en een waterkoker.

Het zwembad was fantastisch, ik denk een van de beste die we ooit gehad hebben (en dat zijn er toch heel wat). Zo groot en lekker op temperatuur. Veel ligstoelen, ook in de schaduw, heerlijk. Wij hebben genoten en kunnen uitgerust weer aan het werk.

Bedankt !! ook aan Christina !