Agriturismo Sant Elia - Familie Peereboom

Agriturismo Sant'Elia is een echte agriturismo waar het land rondom nog verbouwd wordt met groenten en dat leverde ons de nodige verse lekkernijen op. Het terrein is goed onderhouden en erg mooi met allemaal olijf- en citroenbomen.

Wij waren met een kind van 2 jaar en voor hem was er voldoende ruimte om te spelen op het gras waar een speelhuisje met glijbaan stond (en nog ander speelgoed was aanwezig). Ook een fijn en mooi zwembad wat geschikt is voor kleine kindjes.

Een zeer vriendelijke eigenaresse (Christina) die als je wat mist in het appartement dat direct voor je regelt. Daarnaast biedt zij ook nog ontbijt aan voor (slechts) 5 euro. Probeer ook de lokale wijn van een bevriende producent die ze te koop aanbieden. Siracusa is op ongeveer 20 minuten rijden en is een erg leuk stadje om (diverse malen) te bezoeken. Wij hebben een heerlijke relaxte vakantie gehad.

Dank wederom voor deze vakantietip Chris!