Agriturismo Cerqueto - Judith Kets

We hebben een heerlijke vakantie gehad!

Cerqueto:
Dit jaar was onze tweede week in het uiterste zuidoosten van Toscane, eigenlijk al in de provincie Lazio. In een geweldige grote groene tuin, die met heel veel liefde en aandacht wordt bijgehouden en verzorgd staat deze mooie en zeer ruim opgezette agriturismo. Het appartement was buitengewoon ruim van opzet.

Het grote zwembad met de zonneweide en de ligstoelen en zitjes is ruim van opzet en voor de pubers die wij bij ons hadden groot genoeg om een baantje te zwemmen en een potje waterpolo te spelen. Ook hier was een pizza oven aanwezig, maar deze is zo groot dat je een flink vuur moet maken om de hele oven heet genoeg te krijgen om zelf pizza te bakken. Met de meiden hebben we in de omgeving paard gereden. een prachtige tocht door de bossen en landerijen. De natuur is ook in dit gedeelte van Italie prachtig en we hebben deze vakantie weer het nodige natuurschoon kunnen zien. (Wildzwijn, bijeneters, dassen, stekelvarken, vosje etc.)

Zowel (het meer van) Bolsena als het prachtige stadje Sorano of het gebied rond de Monte Amiata zijn vanaf hier goed te bezoeken.

Chris, je hebt ons weer twee prachtige plekjes aangeraden, dank daar voor!