Agriturismo Cerqueto - Bea Plukker

Inderdaad zijn wij weer veilig thuis en hebben het heerlijk gehad.

Bij aankomst was de heer Giuseppe aanwezig en heeft ons de sleutel overhandigd en een rondleiding gegeven (in het italiaans, maar dat versterkt maar het vakantiegevoel. Het verhaal duidelijk). De accommodatie was schoon en goed onderhouden. Handdoeken waren voldoende aanwezig. Ook het zwembad ('s avonds verlicht en elke dag schoongemaakt (wij waren in die week de enige gasten) was prima. De tuin is geweldig, ruim en we mochten overal gebruik van maken. Bij het huisje stonden ook twee heerlijke ligstoelen!

Een piepklein aandachtspuntje is de koelkast; deze maakte een bijgeluid (we hebben er niet van wakker gelegen, hoor).

De heer Guiseppe verontschuldigde zich meerdere keren dat de accommodatie klein was, maar dat vonden wij totaal niet). Wij wisten. toen wij dit boekten, dat het een studio zou zijn (we gingen er zelfs vanuit dat we de bank als bed moesten gebruiken....). In de accommodatie vonden we zelfs een goed opgemaakt bed! De heer Giuseppe hebben wij elke dag gezien, was zeer gastvrij en vroeg regelmatig hoe het was. Bij aankomst bood hij ons een mandje vers geplukte tomaten en basilicum aan.

Ook de omgeving vonden wij erg mooi; heerlijk gegeten in Aquapendente (Il Ristoro Poder Riccio). Na afloop, bij de sleuteloverdracht, werden wij verrast met twee aardigheidjes uit zijn bedrijf (pasta en sleutelmapje). Kortom, een prima accommodatie!