Agriturismo Capitolini - Yves Tielemans

De agriturismo is heel goed meegevallen. Het betreft een oud huis uit de familie dat ze helemaal terug opgebouwd hebben tot een heel knappe agriturismo. Ieder detail is piek fijn van het huis zelf, het zwembad, de tuin, ...

De eigenaars zijn iedere ochtend vroeg in de weer om alles te onderhouden. We kregen bij aankomst een fijne welkomstmand met lekkere taart en we kregen goed advies over winkels en restaurants. De kamers hadden zelfs airco, iets wat de we week erna wel gemist hebben met de hittegolf. De ligging is super op rijafstand van Orvieto, Todi, Perugia, Assisi, Spello, Spoleto, Montefalco etc. We hebben daarnaast Rome een dagje bezocht via de trein te nemen in Terni. Het dorpje zelf Marsciano is niet zo denderend maar er zijn wel een paar echt goed restaurantjes en fijne delicatessenwinkeltjes.

Samengevat een super agriturismo, gerund door mensen vol passie en fierheid, in een super centrale ligging. Ik zou me geen betere agriturismo kunnen voorstellen als je die streek wenst te verkennen.