Agriturismo Capitolini - Karin Schuren

Thuis zijn we nog niet want na Umbrie hebben we er nog een weekje in Le Marche aangeplakt. Ook prachtig en ook in een agriturismo maar een die niet kan tippen aan ons adres in Umbrie.

Tenuti Capitolini met Monica en Azurro was in 1 woord fantastisch. Wat een behulpzaamheid, toewijding en hartelijkheid. We hadden een vreselijke reis. Gelukkig alleen wat reistijd betreft. Het verkeer zat overal tegen en we arriveerden pas rond half 10 in de avond. Dat zag ik wel op tijd aankomen en heb contact met ze opgenomen en gehouden. Dus ondanks het late tijdstip werden we superhartelijk ontvangen. De wijn en het water stond koud, het gebak stond klaar. Heerlijk.

Het huis is geweldig onderhouden en ze steken er dan ook veel tijd en energie in. Alles is in goede staat, keurig verzorgd en vooral proper. We waren op slag verliefd :-) Een absolute aanrader voor iedereen die Umbrie een keer wil ontdekken.

We hebben diverse uitstapjes gemaakt die allemaal zeer de moeite waard waren. De omgeving, het weer, het eten. Top! Aanrader: heerlijk Italiaans eten bij Il Fiaschetto in Collepepe. Het eten is er heerlijk en de bediening probeerde ons heel goed te helpen met het maken van keuzes. Want niemand van ons spreekt Italiaans en zij spraken geen Engels.

Het appartement voorzien van 5 bedden maar het buitenmeubilair was maar voor 4 personen en datzelfde gold voor het aantal ligbedden bij het zwembad. Niet dat wij daar verder echt problemen mee hadden hoor.

We hebben genoten en bedanken je voor de uitstekende organisatie. Graag tot nog een keer. Wie weet misschien volgend jaar...?