Agriturismo Capitolini - Fam. van der Els

Inmiddels zijn we weer een weekje thuis en al weer aan het werk. Wat hebben wij genoten in dit resort. Wat een Gastvrouw, wat een familie!

Nadat we, tijdens de heenreis, bij een verkeerd Collelungo aangekomen waren (er bestaan drie Collelungo's in Italie) hebben we telefonisch contact gehad met Monica, althans via haar dochter Azzurra omdat Monica geen Engels spreekt en ons Italiaans ook niet is om over naar huis te schrijven, heeft zij ons weer op weg geholpen. Een uurtje later als gepland komen we om twee uur s 'middags in Tenuto Capitolino aan. We werden hartelijk ontvangen door Monica en haar dochter Azzurra. Een mand met heerlijke streekproducten evenals een koud flesje wijn en water stond klaar. Wat een hartelijke ontvangst.

Dagelijks komt Monica op het resort, maakt een praatje, met handen en voeten omdat ze geen Engels spreekt, en gaat over tot de orde van de dag. Leuk was wel dat wij haar op het spoor gezet hadden van de vertaal-app van Google. Communiceren ging toen werkelijk van een leien dakje. Het appartement is kraakhelder en het ontbrak werkelijk aan niets. Ook het zwembad en de tuin zijn rijkelijk voorzien van attributen om je te vermaken en ziet er tot op de puntjes verzorgd uit.

Wij hebben genoten van dit resort en dat was voor een groot gedeelte te danken aan Monica en haar dochter en natuurlijk aan haar man Marco. Verder hebben we veel van Umbrië gezien en het was voor ons een welkome afwisseling na jaren Toscane bezocht te hebben. Al met al een aanrader voor iedereen.

Chris bedankt voor je bemiddeling en je flexibiliteit, we zullen zeker in de toekomst van je diensten gebruik blijven maken. Monica, Marco en Azzura, bedankt voor jullie gastvrijheid en jullie warmte. Wij zullen zeker dit resort nog eens bezoeken.