Agriturismo Buoninsegna - Erna Gevaert

Wij zijn zeer tevreden over het huurhuis, alles wat wij nodig hadden was aanwezig. Waw was onze eerst reactie bij aankomst.

Wij hadden echt het gevoel dat wij verwacht werden, zeer vriendelijk, en de voorziene warme maaltijd smaakte na zo een lange rit. Een tip voor aankomende huurders : neem je tijd om naar Toscane te komen, slaap onderweg uit en bezoek Pisa in de namiddag om ’s avonds in Rapolano Terme aan te komen. Uw stiptheid mbt van antwoorden op onze vragen werd geapprecieerd. Vragen van onze kant werden binnen korte tijd beantwoord, wat vertrouwen schept.

Rapolano is centraal gelegen voor uitstappen. Wij bezochten : Pisa (op doorreis), Rapolano Terme, Siena, San Giminiano, Volterra, Arezzo, Cortona, Tuoro sul Trasimeno, Trequanda, Montepulciano, Montalcino.

Een mooi dorpje: bakker, slager, Coop, restaurants zijn aanwezig. De wekelijkse markt heeft ook zijn charme. Ook de wandeling op en rond het domein is een aanrader, alsook een bezoek aan de boerderij met een woordje uitleg over de wijnpluk, de olijvenoogst en de geschiedenis van de boerderij zijn meegenomen. Dit moet je aanvragen bij Daniélla. Wil je een dagje genieten dan kan dat aan één van de twee zwembaden.

Een minpuntje, de hellende weg van en naar het zwembad, de keien, de opstapjes waren voor mij soms moeilijk gezien mijn evenwichtstoornissen. Je kan niet tot bij het huis om de koffers in en uit te laden, dat was wel vervelend. Wij zijn zeer blij dat wij smook op het internet vonden en hebben U al vermeld in onze vriendenkring. Misschien tot een volgende vakantie !