Agriturismo Buoninsegna - Anoniem

Op de eerste plek en in het eerste huis hebben we het meest comfortabele en plezierige verblijf gehad. We voelden ons er direct thuis, het is een fijne plek waar je je eigen plek hebt maar ook contact kan zoeken als je dat wil. Zo hebben we er een keer gedineerd - heerlijke Italiaanse smaken en op een fijne plek (onder de poort entree, zie eerste foto).

Hebben we een rondleiding gekregen van de eigenaar, over het landgoed en zelfs in de wijnkelders (zie foto’s). Erg interessant en leuk. Ook hebben we gewandeld vooral in de middag/avond op het landgoed. En uiteraard hun wijnen gekocht en meegenomen. Verder zijn we natuurlijk veel op pad geweest en hebben we de tips en suggesties van de eigenaar (in map in huisje) gevolgd. Uiteraard de Chianti-route (met stadjes), de Cretes-ronde (met alle bekende prachtige oude stadjes), Siena, Montepulciano, het meer van Trasimeno...

Kortom, alle usual suspects, maar heel fijn. Daarbij ook voor onze actieve kids leuk: een dagje een fiets gehuurd (de mannen - via de eigenaar) en een waterfiets (Trasimeno - Castiglione del Lago - een club aan een strandje nabij de aanlegsteiger van het veer, waar je waterfietsen kan huren.

En we hebben vooral veel heerlijk gegeten ook met haar tips.