Via della Stella - Joost Leijte

We zijn vertrokken in de nacht van do/vrij 5 juli om 02.00u naar onze tussenstop van 2 nachten in Cernibbio bij het Como meer. Echt een aanrader voor als mensen een goede tussenstop zoeken, niet te ver en een prachtig plekje. We zaten middenin het kleine stadje naast de kerk in la corte di zizi. We hebben geen file gehad, ook niet om 10.00u bij de Gotthard tunnel op vrijdag. Ideaal.
https://www.booking.com/hotel/it/la-corte-di-zizi

Op zaterdag 14 zijn we om 10.00u vertrokken naar de tweede locatie: la Stella, een ritje van 1.5u.
Daar zijn we ook vriendelijk ontvangen door Chiara en Deborah. We hadden een werkelijk prachtig appartement in authentieke en fraai gerestaureerde stijl en met airco / zonder muggen. 3 slaapkamers en een prima keukentje. Met de airco ook lekker om soms even binnen te zitten als bijv. de kleine even moest slapen. Hond Othello was ook een grote hit bij de meisjes, ze hebben er continue mee gespeeld. Op woe heerlijk gegeten met zijn allen gegeten aan een lange tafel.

Veel dingen te doen in de buurt, prachtig cortona, montepulciano. Voor liefhebbers is de nabijheid van chique wijnhuis Aviognesi op loopafstand. Opvallend hier was dat er meerdere mensen voor de 4e of 5e keer terugkwamen. E.e.a. deed wel wat commercieler aan, extra betalen voor airco, betalen voor handdoeken bij zwembad en 5 euro voor een keer wassen; het zou beter voelen als dit gewoon inclusief in de prijs wordt berekend. Ook was er geen ontbijtservice beschikbaar. We zijn weer naar NL vertrokken na het avondeten op vrijdag 20 juli en na een nachtje doorrijden waren we om 09.00u weer in breda (zonder file wederom).

We willen je in ieder geval hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze vakantie, we hebben het heerlijk gehad en komen zeker weer bij je terug voor een volgende keer!