Valle dei Castagni - Ruben Maestre

Nou, we kunnen je vertellen dat het verblijf bij Lisa en Roberto fantastisch was. Wat een schitterend plekje!!!!

Met alle gastvrijheid ontvangen en het was erg leuk om zo in Toscane te zijn in de typische huizen en mooie appartementen. Het appartement was zeer goed te doen met twee kinderen. Dat konden we van te voren lastig inschatten middels de foto's. Het leuke was dat je echt het idee had dat je iets bijzonders aan het doen was, geen standaard vakantie. Leuke inrichting, huiselijk, alsof je bij familie op bezoek was. Lisa was zo lief voor ons en de kinderen.

Erg fijn ook dat er geen muggen waren. Onze kinderen hebben het er erg leuk gehad in het zwembad, ideaal zo'n natuurbad zonder chloor en dergelijke. Met mijn oudste dochter het beekje beklommen wat er naast stroomt. Avontuurlijk (beetje link soms dus wellicht niet iets om voor te stellen aan mensen met kleine kinderen) en tof om te doen. De omgeving was zo ontzettend groen, dat het wel regenwoud leek. Ook als er iets stuk ging wat de kinderen door hun spelen hadden gedaan, werd daar heel relaxed op gereageerd door Lisa en Roberto. Kortom, we voelden ons thuis.

Na een week werd het voor onze kinderen misschien wat saai (zwembad en dorpjes wel gezien) en dan is er in de regio niet veel om met kleine kinderen te doen. Maar doordat er vrienden van ons een paar dagen daar ook kwamen, was dat eigenlijk ook weer snel opgelost voor de kinderen. Eerlijk gezegd denk ik niet dat ik daar twee weken met alleen het gezin zou gaan zitten. Maar één zo'n week was ideaal. We zeiden nog tegen elkaar dat we echt blij zijn dat we het een keer geprobeerd hebben. Het is ook zeker voor herhaling vatbaar. Daarna zijn we een week naar de kust gegaan (Bibbona) en dat was echt wennen, we kregen er bijna spijt van. Opeens overal mensen en toeristen vooral. Dat stond haaks op Valle de Castagni. Daarnaast had Lisa heerlijke tips voor de lekkere streekgerechten en waar je die het beste kon bestellen, echt heerlijk!

Als laatste een compliment voor jou en je organisatie. Het was relaxed doch professioneel om met je communiceren. Snel en duidelijk antwoord en we zijn goed voorbereid om onze vakantie. Dank daarvoor.