Poggio Martino - Anoniem

We hebben een heerlijke vakantie gehad, onder meer op Poggio Martino.

Een prachtig landhuis met dito tuin & zwembad! We hebben het er erg naar de zin gehad en dat heb ik Franceska ook laten weten. Zij was erg vriendelijk, communicatief en behulpzaam. Super!

Alles in het appartement was prima voor elkaar. Mooi buitenmeubilair (EMU) ook! Alhoewel de terrasstoelen niet heeeeel comfortabel zitten, zijn ze wel erg mooi. De bedjes bij het zwembad waren helemaal prima. Enige minpuntje bij de accommodatie zijn de muggen, we waren blij dat de buren ons hiervoor meteen waarschuwden toen we aankwamen. Dan kun je ook meteen maatregelen treffen. Montepulciano en Cortona zijn prachtige steden, ook 's avonds. Al die mysterieuze, steile zijstraatjes en doorkijkjes! En niet te vergeten de fraaie vergezichten.

We hebben heerlijk gegeten in Montepulciano & in Cortona. Op aanraden van Franceska bij Fufluns in Cortona gegeten. Heerlijk! Verder ook lekker gegeten bij Trattoria Croce del Travaglio, heerlijke voorgerechten en flinterdunne smakelijke pizza's. En helemaal niet duur. Het restaurant ziet er misschien op 1e gezicht wat goedkoop uit, maar het eten was heerlijk en de bediening prima. Bij Ristorante degli Archi in Montepulciano de lekkerste risotto (al funghi) ever gegeten. Hemels! Het is er ook leuk buiten zitten, onder de boog. Maar je kent deze plekken ongetwijfeld allemaal al wel... M.n. onze dochters vonden de middag in Valdichiano Outlet Village ook erg leuk. :-)

Nou, kortom: geen moment spijt gehad van deze keuze. Hartelijk dank voor de tip(s) en de goede & persoonlijke dienstverlening en belangstelling!

PS: We vroegen ons nog 1 ding af: hoe komt het dat je Italië zo promoot, maar in Spanje woont... ? (Hoef je niet te beantwoorden, hoor. 😄)

PS2: als je nog een soortgelijke accommodatie-tip hebt voor volgend jaar in Italia (4 pers/2 slaapkamers/eigen terras/zwembad zonder mutsen, haha), dan hoor ik dat graag.