Podere Capitignano - Fam. Theunissen

Het is ons erg bevallen bij Capitignano. We hadden onderweg gebeld dat we er over 2 uur waren, toen we aan kwamen waren ze echter nog niet helemaal klaar, we zijn dus eerst ff boodschappen gaan doen, voor ons geen probleem.

Het huisje was echt boven verwachting, wat een ruimte (snap ook wel dat dat even duurt voor je t schoon hebt 🤣). Vaak hebben we een huisje met airco maar door de vele ventilatoren hebben we deze niet gemist. De keuken was zeer kompleet met 6 pits gasstel oven en vaatwasser, erg fijn als je met 6 personen bent.

Door dat er 3 terrassen zijn kon je altijd of in de zon of in de schaduw zitten, een grote parasol die op het voorste terras aanwezig was super handig zeker met het eten, wat we alleen maar buiten hebben gedaan gezien er ook nog een Bbq aanwezig was. Ook het landgoed was erg netjes verzorgt met een prachtig uitzicht. De tennisbaan hebben we veelvuldig gebruik van mogen maken en natuurlijk ook het zwembad. De service was erg netjes, de WiFi was een keer uit gevallen en later een keer het warme water, dit werd door (ik geloof dat hij Pierre heet) gelijk gemaakt. Handdoeken kon je zo bijvragen evenals beddengoed. Lynn en haar man ook nog een paar x gesproken die hebben ons wat tips gegeven voor wat restaurants. Dat was erg fijn. De laatste avond nog wel een uur lopen kletsen met ze, wat een lieve mensen en wat doen ze hoop.

Tips, de markt in Borgo SAN lorenzo is super groot en leuk met vooral veel locals, deze is op dinsdag. Alle goed restaurants staan eigenlijk wel in het mapje in de woning. Wij hebben heerlijk gegeten bij la bisboccina in SAN PIERO en 2 x bij osteria de galletto, bij de laatste echt een leuke bediening met uitleg over locale producten en hoe deze te eten, ze gaf zelfs aan dat we alleen aan het voor gerecht (2-4pers) meer als genoeg hadden met ons tweeen.

Wij hebben eigenlijk geen klachten of verbeterpunten, het was ook erg prettig dat we jou zo makkelijk konden bereiken, gelukkig niet nodig gehad maar dat was zeker een prettig gevoel. Wie weet tot een volgende keer. Volgend jaar willen we buiten Toscane iets gaan zoeken gezien we nu 4 x in Toscane zijn geweest. Dus tips zijn welkom.